Wat houdt een HypnoBirthing cursus in?

natuurlijkgeboren.nl algemeen zwangere Samen zwanger lachend op het kleed klein

Jij en je geboortepartner worden een team, leren veel over hoe het er aan toe gaat bij geboortes in Nederland. Jullie leren ontspannen en met zelfhypnose werken. We gaan in op de lichamen van vrouwen en baby's, hoe die ultiem samenwerken om een prettige geboorte te hebben. Je lichaam weet immers van nature hoe de baby er uit moet, daarvoor hoef je weinig te leren. Veel mensen hebben zulke vreselijke verhalen gehoord en films gezien waarin de bevalling als een soort vreselijk horror verhaal wordt neergezet. Zo hoeft het echt niet te zijn en ik vertel je hoe het anders kan. We hebben ook hele goede ademhalingstechnieken ontwikkeld die je lichaam optimaal haar werk laten doen.

 Wat doen we in de cursus?

Ik geef cursussen in het Nederlands en in het Engels. We hebben ongeveer 10 tot 12 uur les nodig.

Je kan het beste beginnen als je tussen de 20 en 32 weken in verwachting bent. Er hangt altijd een gezellige, informele sfeer van openheid, ontspanning en plezier. Alles wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

Mogelijkheden:

Een privécursus is helemaal aan te passen aan jullie wensen, waar en wanneer jullie willen.

Een opfriscursus, voor stellen die al eerder een HypnoBirthing cursus hebben gevolgd, en/of speciale wensen hebben, is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met me op.

Momenteel geef ik alleen prive cursussen! 

 

Kosten:

Privé cursus: 850,- per stel* (Moeder + Geboortepartner).

Hierbij heb je natuurlijk invloed op de cursusdata en wordt de cursus op je afgestemd. In overleg is een betalingsregeling mogelijk. 

Bij privé cursuslocaties verder dan 5 km bereken ik reiskosten, 0,19 ct per km en eventuele parkeerkosten.

 

Lees hier onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring.

*Als je als moeder alleen de cursus wil volgen kan dat natuurlijk.